Support

1

Service Support

De dienst behelst het onderhouden van de bestaande dienstverlening (“keep the lights on”). Op basis van de behoefte van uw organisatie wordt een Service Level Agreement (SLA) afgesloten. U krijgt tot het portaal van onze Support afdeling of realiseren een koppeling met uw meldingssysteem.

2

Service Continuous Improvement

Kleine veranderingen, als gevolg van het gebruik en de ervaring van gebruikers, leiden al snel tot grote klanttevredenheid. Daarom bieden we de dienst Service Continuous Improvement aan. Hierin leveren we een bepaalde capaciteit (één of meerdere dagen per week) waarin we kleine wijzigingen realiseren.

3

Service Vendor Improvement

Technologie ontwikkelt zich in razend tempo. Voor u is het bijna onmogelijk om deze veranderingen bij te houden en te toetsen of hier een toegevoegde waarde in zit voor uw organisatie. Wij ondersteunen u hier graag bij en hiervoor organiseren we minstens twee keer per jaar begeleiding en advies op basis van nieuwe functionaliteiten van de leverancier (ServiceNow of 4me) en geven advies op basis van uw dienstverlening.

4

Service Organization Innovation

Organisatie behoefte verandert mee met de ontwikkelingen van de strategie van de organisatie. Ondersteuning vanuit technologie speelt hier een grote rol in. Om hierin te ondersteunen schuift een architect aan bij de (enterprise) architect(en) van de klant organisatie om nieuwe behoeften tegen het bestaande IT-landschap te bespreken. Hierdoor wordt voor de behoefte de meest geschikte applicatie gekozen, zodat het maximale uit uw applicatielandschap wordt gehaald.

Meer informatie?
Neem contact op met

Jaap Brinkman