Op 26 augustus heeft Jaap Augustijn van 4Strengths de workshop “Optimaal Functioneren” gegeven bij SEQUAL Consultancy. Deze workshop was de kick-off van de officiële samenwerking tussen beide organisaties. De medewerkers van SEQUAL Consultancy hebben in een interactieve en corona veilige setting op een ludieke manier de samenwerking gevierd. Ondanks de 1,5 meter restricties, zijn ze toch gaan verbinden en nader tot elkaar gekomen.

Met behulp van oefeningen uit de positieve Psychologie hebben de deelnemers inzicht gekregen in de eigen en elkaars sterke punten en is er nagedacht over wat er nu echt belangrijk is in hun werk. Hierbij zijn ze op zoek gegaan naar het antwoord op de vraag waarom veranderen vaak zo lastig is en hoe de “waarde” van het veilige en oude gedrag hierin een rol speelt.

Enkele reacties van de deelnemers

Roland: “Waarde als vertrekpunt bij veranderen is een mooie start”
Lex: “Elkaar complimenten geven en benoemen waar de ander goed in is moeten we vaker doen”
Carry: “Eigenlijk hebben we het nooit over wat waardevol voor de ander is”

Jaap Brinkman: “Het complete portfolio van 4Strengths zien wij als waardevolle toevoeging op de projectaanpak van SEQUAL Consultancy. Onze expertise ligt bij Enterprise Service Management (ESM), Customer Service Management (CSM) en Service Integration and Management (SIAM). De veranderbereidheid bij onze klanten is een cruciaal onderdeel van onze projecten. Met deze samenwerking hebben wij nu de gewenste Verandermanagement expertise altijd in huis”.

Wil jij ook zo’n inzicht gevende workshop voor jouw team of wil je meer weten?
Neem dan contact op met SEQUAL Consultancy.