Efficiëntie en innovatieve dienstverlening

Bekijk het Q-Lean IT webinar van 24 juni 2021

Het Q-Lean IT webinar van 24 juni was een succes!

Samen met onze partners hebben we besproken waarom een goede dienstverlening een efficiënt, kwalitatief en innovatief IT-landschap vereist en hoe onze nieuwe service Q-Lean IT uw organisatie daarbij helpt.

Welkom op de Q-Lean IT webinar eventpage.
Mede namens onze partners heten we u van harte welkom.

Q-Lean IT zorgt voor meer efficiëntie, kwalitatieve hoogwaardige services, verlagen van de TCO en innovatieve dienstverlening. Q-Lean IT geeft inzicht in kosten en daadwerkelijk gebruik van IT-componenten, applicaties en apparaten.

Service delivery optimalisatie met Q-Lean IT

SEQUAL Consultancy en partners nemen u mee op reis door de complexe wereld van Service delivery optimalisatie. De reis lijkt zwaar en lang, maar met de juiste routekaart is uw reis er één om met plezier op terug te kijken. Regelmatig spreken we klanten die de regie over de dienstverlening zijn kwijtgeraakt. Regie voeren is alleen mogelijk met de juiste informatie, beschikbaar en accuraat op een structurele manier op het moment dat dit nodig is. Vaak is de basis hiervoor aanwezig, maar lukt het niet om te navigeren.

Webinar Q-Lean IT met praktijkcase

Met Q-Lean IT heeft u de snelste route tot succes tot uw beschikking. Deze route bekijken we aan de hand van een case. Wellicht bent u langere tijd slechts bijrijder geweest, dan is het nu weer tijd om zelf aan het stuur te zitten. We brengen de reis in kaart en bekijken welke onderdelen van de reis goed zijn en waar we gaan verbeteren.

Afstemming in de dienstenketen met Q-Lean IT

De vertaling naar IT Service Delivery en optimaliseren van de dienstenketen is snel gemaakt. De gehele dienstenketen bestaat in de IT-wereld uit: infrastructuur, applicaties, data integriteit, contracten, leveranciers, leveringsvoorwaarden, certificeringen klanten en mensen. De juiste afstemming tussen deze onderdelen in de dienstenketen laten wij u ervaren tijdens dit webinar.

Q-Lean IT, onze partners

  • ThreadStone biedt u inzicht van buiten naar binnen op uw IT infrastructuur en maakt zichtbaar welke gewenste en ongewenste open deuren deze heeft naar de buitenwereld. Een hacktest is onderdeel van de dienstverlening.

  • Nexthink is ongeëvenaard met het in kaart brengen van het gebruik van de IT infrastructuur binnen uw bedrijf. Met deze informatie wordt inzichtelijk welke software versies, applicaties, databases, hardware componenten er zijn en dit koppelt aan direct optimalisatie-advies en de tevredenheid van de eindgebruiker.

  • Gilde van Adviseurs bestaat uit een aantal gezellen en meesters op de vakgebieden risico management, informatiebeveiliging, privacy en auditing. Het Gilde is in staat om uw zorgen op bovenstaande gebieden weg te nemen. Het advies is direct toepasbaar en geeft een doorkijk naar de efficiency en effectiviteit van uw leverancier- en contractmanagement.

SEQUAL Consultancy begeleidt en regisseert de integrale samenwerking tussen de partners en uw organisatie. Met onze specialisten op het gebied van Service Management in de breedste zin helpen wij u met de regiefunctie door alle data en verantwoordelijkheden te consolideren op een platform.

U bent weer in staat om de regie te voeren over uw dienstenketens waarbij optimalisatie in levering gekoppeld wordt aan efficiency, verbeterde kwaliteit van levering, verlaging van kosten op een veilige en gestructureerde manier.

Op 24 juni 2021 was het Q-lean IT webinar.
De opnamen zijn nog te bekijken via de button hieronder.

Lees meer over onze sprekers.

Q-Lean IT - SEQUAL Consultancy
Gilde van Adviseurs
Threadstone
Nexthink
ServiceNow

Q-Lean IT helpt ons zicht te houden de software portefeuille en de kosten daarvan. Het ondersteunt enorm in een betere service.

Ontmoet de sprekers

Henry Meutstege

Henry Meutstege van het Gilde van Adviseurs, expert op het gebied van risico-identificatie, certificering en audits.
Henry is een informatiebeveiliging en privacy specialist met ruim 20 jaar ervaring in de IT. Op basis van een brede IT-achtergrond is hij in staat om voor informatiebeveiliging de cruciale schakel te zijn tussen business en IT en daar op basis van een scherpe analyse verbeteringen in door te voeren.

René van Etten

René van Etten, oprichter van ThreadStone en general manager bij ThreadStone
René draagt de missie van ThreadStone met zich mee, namelijk het Nederlandse en Europese internet veiliger maken. Zowel voor grote als kleinere organisaties biedt betrouwbare, praktische en betaalbare cybersecurity-oplossingen die ThreadStone zelf ontwikkelt en levert vanuit Europa. René heeft een hart voor ondernemingen, want hij heeft veel ervaring als company owner.

Jaap Brinkman

Jaap Brinkman, eindverantwoordelijk voor SEQUAL Consultancy, kennis specialist op het gebied van Service Management.
Jaap is verbeten voorstander van service management optimalisatie op een pragmatische manier met een track record van meer dan 20 jaar in ICT. De toegevoegde waarde voor klanten staat centraal. De ervaring om met elk niveau binnen de organisatie te werken helpt Jaap om snel door te dringen tot de kern en informatie om te zetten in optimalisatie van de manier van werken.

Roland Zuurveld

Roland Zuurveld, zeer gedreven project & senior delivery Manager SEQUAL Consultancy.
De juiste mensen voor de juiste job. Roland is zich bewust van het belang van de factor mens in deze tijd van techniek. Als directeur Services bij AGFA heeft Roland klanten op weg geholpen door te helpen bij outsourcing van diensten en verbeteren van werkprocessen. Zijn carriere in de zorg heeft er aan bijgedragen dat de term dienstverlening altijd in het teken staat van het ‘beter’ maken van mensen.

Maurice van den Driessche

Maurice van den Driessche van Nexthink.
Maurice is werkzaam bij Nexthink als Senior Solution Consultant. Hij heeft 30 jaar ervaring in de IT en is in die tijd uitgegroeid tot een expert op het gebied van Service-, Asset- en Portfolio Management.

Meer over SEQUAL CONSULTANCY

Onze methoden, tools & platformen

Meer info

Service Integration And Management

In onze gesprekken met partners en klanten komt vaak aan de orde dat er onvoldoende overzicht is in de dienstverlening. Klanten zijn ontevreden, de organisatie heeft niet genoeg controle. Met SIAM ondersteunen wij organisaties hun service delivery weer optimaal te laten functioneren.

Meer info
Meer info

Enterprise Service Management

Klanten, medewerkers en andere betrokkenen bij uw organisatie verwachten de beste service. Op elk moment, wanneer ze dat wensen. SEQUAL Consultancy helpt bij het automatiseren, vereenvoudigen en managen van de dienstverlening. Voor tevreden klanten.

Meer info
Meer info

Customer Service Management

Voor uitmuntende klanttevredenheid ondersteunen wij u mensen, werkprocessen en informatie zodanig te koppelen dat u de beste service kunt leveren. Efficiëntie en kwaliteit staan voorop.

Meer info
Meer info

Agile Service Management

Agile Service Management is een slimme versie van IT Service Management (ITSM) en helpt organisaties sneller en efficiënter te werken, met voldoende controle en structuur. Wij leveren professionals met kennis en ervaring.

Meer info
Meer info

4me

Met 4me heeft u binnen enkele weken een uiterst pragmatische oplossing voorhanden voor Service Integration and Management. U heeft volledige controle over uw dienstverlening. SEQUAL Consultancy, partner van 4me, levert u de professionals die implementeren.

Meer info
Meer info

ServiceNow

Het cloudbased platform ServiceNow biedt oplossingen voor betere workflow en meer efficiëntie binnen uw organisatie. SEQUAL Consultancy is partner van ServiceNow en ondersteunt u bij de implementatie.

Meer info
Meer info

iRESC

Met iRESC heeft u de mogelijkheid om vooraf actieplannen op te stellen voor calamiteiten en deze automatisch naar de juiste medewerkers te distribueren, onafhankelijk van het gebruikte apparaat, laptop, smartphone of tablet.

Meer info
Meer info

Q-Lean IT

Q-Lean IT geeft inzicht in kosten en gebruik van IT-componenten, applicaties en apparaten. Daarnaast heeft u een rapport met de ervaringen van de eindgebruikers met betrekking tot de verschillende services.

Meer info

SEQUAL Consultancy professionals

SEQUAL Consultancy professionals zijn ervaren specialisten die een partnership aangaan met onze klanten en werken vanuit een persoonlijke benadering.

Partnership

Wij denken en werken samen met onze opdrachtgevers zodat wij echte toegevoegde waarde leveren en helpen organisaties beter te presteren. Het draait immers om de business. ICT is ondersteunend en moet soepel verlopen.

Professionals

Onze professionals zijn ervaren specialisten, onafhankelijk van leveranciers en systemen en beschikken over expertise die toepasbaar is voor en bij bestaande organisaties. Wij starten meteen en raadplegen onze collega’s bij complexe situaties, zodat u altijd de beste oplossing heeft.

Persoonlijk

Onze grote kracht is de persoonlijke benadering, gevoel voor politieke verhoudingen, organisatiesensitiviteit en presteren onder druk. Vaak doen wij meer dan strikt gevraagd en kijken over de grenzen van de opdracht heen. Als er verbetermogelijkheden zijn, zullen wij die zeker aandragen. Een prettig werkklimaat is immers voorwaarde voor goed resultaat.

Uw uitdagingen

SEQUAL Consultancy heeft passende oplossingen bij veel voorkomende uitdagingen.

  • Implementeren, beheren en managen van dienstenketens

  • Total Cost of Ownership ICT dienstverlening

  • Diensten optimalisatie

5-stappen benadering

Grip op dienstverlening is cruciaal. Met de SEQUAL Consultancy
5-stappen benadering geven wij u de regie terug. De vijf stappen zijn:

Samen brengen wij in kaart wat de toegevoegde waarde is van de verschillende diensten voor uw bedrijfsresultaten. Wie zijn er afhankelijk van deze dienstverlening en hoe leveren we zo effectief mogelijk?

Onze competenties

SEQUAL Consultants zijn de sleutel tot succes. Door het inzetten van de juiste mensen zijn wij in staat om snel tot de kern door te dringen. Geen boekwerken aan adviezen, maar een pragmatische oplossing voor uw huidige uitdagingen.

Op basis van vertrouwen en integriteit werken we samen aan fundamentele oplossingen die waarde toekennen aan de organisatie.

Grip op dienstverlening betekent transparante, kwalitatief hoogwaardige en efficiënte dienstenketens met bijbehorende contracten tegen de juiste investering.

Onze focus

Onze expertise ligt op de gebieden Enterprise Service Management (ESM), Customer Service Management (CSM) en Service Integration And Management (SIAM).

De focus ligt op platformoptimalisatie waarbij de implementatie van 4me en ServiceNow leidend zijn. Daarnaast heeft SEQUAL Consultancy ervaring met TopDesk, BMC, Microfocus en meer.

Bij deze disciplines horen onder andere de volgende kennisgebieden:
ITIL, BiSL, ASL, Cobit, Lean Six Sigma, Scrum/Agile, DevOps, en meer.

SEQUAL Consultancy: uw sleutel tot succesvolle 4me implementatie

Our full approach

Assessment

Advies

Optimalisatie projecten

Support diensten

Continuous Service Improvement

Workshops en coaching

Onze klanten


Contactgegevens

SEQUAL Consultancy BV
Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

 +31 20 600 75 14
info@sequalconsultancy.nl

Volg SEQUAL Consultancy op LinkedIn
Volg SEQUAL Consultancy op Twitter

Download de routebeschrijving

BTW NL818821012B01
KVK 08167512

Partners

ServiceNow
4me