Gemeente Event: Optimale dienstverlening met 4me

Gemeente Woerden neemt u mee in haar keuze voor 4me
Woensdag 14 juni 2023 | 10.15 – 15.45 uur | Woerden

OVER HET EVENEMENT

Voor wie is dit evenement interessant?

Facility-managers, IT- managers, informatie-managers.

Bent u verantwoordelijk voor het optimaliseren van dienstverlening en begrijpt u als geen ander dat deze ervaring voor uw collega’s fantastisch moet zijn? Dan is dit exclusieve evenement voor u.

Wat zijn de objectieven?

Gemeentes zijn de laatste maanden geconfronteerd met een deuk in het vertrouwen in tool-leveranciers. Denk aan een ridicule verhoging van licentiekosten, lastige trajecten om te migreren naar de cloud, piepende en krakende functionaliteiten. Dat kan en moet anders.

SEQUAL Consultancy en 4me maken u deelgenoot in de afwegingen die gemeentes maken in de zoektocht naar een platform dat voldoet aan de 5 eisen aan dienstverlening:

  • Kwaliteit van dienstverlening (Facilitair, IT, HR, Projecten etc.)

  • Kosten van de dienstverlening

  • Beveiliging van organisatie informatie rondom de dienstverlening

  • Efficiëntie van dienstverlening

  • Innovatie van dienstverlening

Wat gaat u leren?

n de 4me-crash-course delen we de best practice-visie over hoe het 4me dienstenmodel binnen de gemeente zorgt voor geoptimaliseerde dienstverlening.

De Gemeente Woerden implementatie-crash-course koppelen we de zorgen en uitdagingen van de gemeente Woerden aan de 5 eisen aan dienstverlening.

Kortom, u leert de medewerkerstevredenheid te verbeteren en ervaringen van uw medewerkers te optimaliseren door diensten en processen te stroomlijnen en tegelijkertijd de kosten te verlagen.

AGENDA

We zullen je verwelkomen met een overheerlijke kop koffie en lekkernij uit de bakkerij van KAS zoals huisgemaakte boterkoek.

Waar: Catering/Ontvangstruimte

Uw host heet u welkom en deelt, aan de hand van een aantal Gemeente-cases, de laatste trend-informatie over dienstverlening. De traditionele service management benadering en tools worden kort aangestipt en de agenda geduid.

Waar: Plenaire ruimte

4me is de vervanger van de oude tools die u ondersteunde bij het registeren van problemen in de dienstverlening. Frank Bakker, van 4me neemt u mee in de kracht van een platform, de filosofie van de organisatie en geeft u een inkijk in:
• Korte kennismaking met de organisatie, missie en visie 4me
• De andere kijk op Service Management
• Enterprise Service Management
• Wat is dat?
• Wat zijn de voordelen?
• Wat zijn de uitdagingen?
Wat maakt 4me uniek op het gebied van Enterprise Service Management?

Waar: Plenaire ruimte

De lunch bestaat uit een gevarieerd assortiment. De vegetarische soep wordt gemaakt van verspilde groenten en komt rechtstreeks uit de Verspillingsfabriek. Daarnaast zullen er vers bereide broodjes voor u klaar staan waarbij u kunt kiezen uit vegetarisch, vlees of vis. Ook ligt er handfruit en een zelfgemaakte snack klaar. De lunch is een uitstekend moment om te netwerken met andere gasten of onze experts aan te spreken.

Waar: Catering/Ontvangstruimte – Lunchtafels

Leer hoe de implementatie bij de Gemeente Woerden is verlopen. Ronald Morssink (Gemeente Woerden) en David Kliffen (SEQUAL Consultancy) nemen u mee in de stappen van de gemeente Woerden, van zoektocht naar een ondersteunde tool tot aan het huidige gebruik van het 4me platform. Wat was er nodig om te komen tot een juiste beslissing.
• Wat was de noodzaak om te kijken naar een nieuwe oplossing?
• Criteria van de nieuwe oplossing?
• Dienstgericht werken, hoe werkt dat?
• Implementatie van advies tot in gebruik name

Waar: Plenaire ruimte

David Kliffen, Jaap Brinkman SEQUAL Consultancy
Martijn Adams, Frank Bakker 4me

We gaan in twee groepen uiteen en bespreken de huidige problematiek die u ervaart in het managen van de interne dienstverlening, opgelegde (proces)modellen, gebruiksgemak, beleidscriteria en werkwijze. Door stellingen en ervaringen van u en uw collega’s te bespreken ontstaat een sfeer waarin oplossingen voor veel voorkomende uitdagingen worden gedeeld. Tijdens deze sessie ontstaan werkrelaties die ook na dit evenement zorgen voor kennisdeling.

Waar: Tuinhuis en Kruidentuin

Presentatie van de resultaten van de break-out sessies. Krijg inzichten en kennis vanuit verschillende perspectieven en hoe de groepen de verschillende uitdagingen hebben opgelost.

Waar: Plenaire ruimte

Waar: Catering/Ontvangstruimte

De dag en het evenement worden afgesloten, bedankt en tot ziens. Voor vertrek ontvangt u een gepersonaliseerd certificaat.

EVENT ORGANIZERS

SPREKERS

Jaap Brinkman

Jaap Brinkman

Director bij SEQUAL Consultancy

David Kliffen

David Kliffen

Senior Business Consultant bij SEQUAL Consultancy

Frank Bakker

Frank Bakker

Director Strategic Accounts bij 4me

Martijn Adams

Martijn Adams

Chief Customer Officer bij 4me

Ronald Morssink

Ronald Morssink

Teammanager ICT/CIO bij Gemeente Woerden

HET EVENEMENT VINDT PLAATS OVER

0
0
0
0
Dagen
0
0
U
0
0
Min
0
0
Sec

EVENEMENT LOCATIE & INFORMATIE

Adres

KAS Meeting – Eventlocatie, De Bleek 13, 3447 GV Woerden

Over de locatie

KAS is een circulaire evenementenlocatie in Woerden waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. Bij het hergebruik van het oude kantoorpand is in alle opzichten rekening gehouden met duurzaamheid, van plafondplaten van gerecyclede gepofte oude spijkerbroeken, de groene gevel met meer dan 3.500 bloemen en planten tot cateren met ambachtelijke producten uit de regio.

Parkeerplaatsen

Parkeerplaatsen bij de locatie.

Openbaar vervoer

KAS is bereikbaar per voet (15 min lopen) vanaf Station Woerden. Ook gaat er vanaf station Woerden elke 5 minuten een bus naar het ziekenhuis (6 min lopen) of stadhuis (4 min lopen). Kijk op 9292ov.nl voor de actuele dienstregeling.

SCHRIJF JE NU IN!

Naam(Vereist)
Welke twee onderdelen zijn het belangrijkst voor uw organisatie bij het kiezen van een (enterprise) service management applicatie?
Vul twee keuzes in.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
KAS Meeting & Eventlocatie