Onze Diensten

Consultancy

Optimaliseren van uw dienstverlening is de kern van onze activiteiten. Onze professionals kijken vanuit verschillende perspectieven naar de inrichting van uw organisatie, processen en technology en komen gericht met advies hoe de dienstverlening effectiever en efficiënter in te richten. Hierbij blijven ServiceNow en 4me de basisingrediënten voor een succesvol traject.

Implementatie

De implementatie bestaat uit veranderingen in platform (ServiceNow en 4me), proces en in de manier van werken. Een verandering doorvoeren in uw organisatie is een uitdaging. Uw medewerkers zijn gewend op een bepaalde manier te werken en nu wordt er wat anders van hen gevraagd. Wij helpen u met het realiseren van verandering, tevens zorgen onze Business Consultants voor implementatie van de verandering. Dit wil zeggen dat we zorgen dat de nieuwe situatie ook echt verankerd is in de organisatie om de beoogde waarde te realiseren.

Support

Organisaties denken vaak dat, nadat de verandering geïmplementeerd is, het werk erop zit. Echter, het optimaliseren van uw dienstverlening is een continu proces. Behoeftes veranderen, de markt veranderd en ook de platform-leveranciers leveren constant nieuwe functionaliteiten. Daarom adviseren en bieden wij ondersteuning ná de initiële implementatie om de dienstverlening te blijven verbeteren.

Academy

De arbeidskrapte blijft in de IT-dienstverlening onverminderd groot. Voor onze klanten, partners en ons eigen personeel profiteren van de uitgekristalliseerde opleidingstrajecten waarbij de volgende onderdelen standaard zijn:

  1. Werving en selectie
  2. Afstemming kandidaten op de klantvraag
  3. Training van 1 – 4 maanden
  4. Coaching
  5. Fun

Onze eigen Young SEQUAL groepen zijn een fantastisch voorbeeld van professionals die bij onze klanten aan het werk zijn.