Consultancy

Advies en begeleiding op maat met meer dan alleen oog voor technologie

Onze missie is geplot op onze core dienstverlening. Wij adviseren en implementeren oplossingen voor het optimaliseren van uw end-to-end dienstverlening. De tijd dat afdelingen exclusief een dienst leveren aan een interne of externe klant is al tijden geschiedenis. Afdelingen hebben elkaar onderling nodig. Een online winkel kan bijvoorbeeld niet zonder IT, Logistiek en Finance. Hun processen zijn nodig om van online bestelling, betaling en levering te komen.

Onze professionals kijken dan ook vanuit verschillende perspectieven naar de inrichting van uw organisatie, processen en technology en komen gericht met advies hoe u uw dienstverlening of dienst effectiever en efficiënter kunt inrichten.

We geloven niet dat de beste oplossing in één keer gevonden wordt, maar dat dit eerder een continue proces van verbeteren is. Wij hebben daarvoor een 5-stappen benadering waarmee u volledig grip krijgt op uw dienstverlening: Assessment, Advies, Optimalisatie projecten, Support diensten en Continuous Service Improvement.

“Organisaties helpen hun end-to-end dienstverlening te optimaliseren om de klant- en medewerkerstevredenheid te vergroten”