Academy

Workshops & Coaching

Verander Management is een belangrijk onderdeel van onze aanpak. Veranderingen die voortvloeien uit onze projecten moeten worden begrepen door de mensen die met deze veranderingen te maken krijgen.

Voor elke organisatie geldt dat de kracht van verandering niet de verandering zelf is, maar de adoptie van nieuwe ziens- of werkwijze. Veranderingen zien en accepteren en zelfs uitdragen is de kern va een succesvol implementatietraject.

Waarde gedreven veranderen maakt het mogelijk dat individuen, teams en organisaties vanuit een grotere betrokkenheid een verandering aangaan.

“Het complete portfolio van 4strengths is gericht op coaching en verandermanagement. 4strengths maakt gebruik van inzichten uit de positieve psychologie. Nadruk ligt op wat de mogelijkheden zijn. Dit zien wij als waardevolle toevoeging op de projectaanpak van het SEQUAL Consultancy portfolio. Onze expertise ligt bij Enterprise Service Management, CSM en SIAM. Met deze gewenste samenwerking hebben we de juiste expertise nu altijd in huis”.

 • Teambuilding en team ontwikkeling, workshops

  a. Optimaal functioneren
  b. Sterke kanten van het team en haar leden
  c. Optimaal communiceren (Feedback en Feed Forward)

 • Waarde gedreven verandermanagement, workshops

  a. Formuleren van haalbare veranderdoelen
  b. Waarde gedreven veranderen
  c. Gedrag en sterke kanten bij veranderen.

 • Coaching

  a. Team-coaching: realiseren van team- en veranderdoelen
  b. Individuele coaching: realiseren van individuele doelen.

Meer informatie?
Neem contact op met

Jaap Brinkman